Mapy 920...
Re: Mapy 920...
čekám až dostahuju, ale tady v okolí teď žádné novinky ani nečekám...
TomTom Via 135 Lifetime
V nové mapě je už i pokrytí Srbska a Černé Hory
Dokazes odhadnout jak moc se zlepsilo pokryti Cerne Hory a Srbska oproti minule verzi?
TomTom GO 6200 |TomTom GO 5000 |Rider 410 | Bandit Action Cam | 16.401 | map: Europe v975 (07/2016) | MyDrive Connect: (4.1.2.2959) | Škoda Octavia 2 Combi RS 2.0 TFSI, 160 kW, 215 HP
Minulá mapa žádné pokrytí a současná asi 90%.
Funguje Vám už MapShare? Zatím mi to nic nenabízí, už to trvá docela dlouho.
Vlastimil
To je normální. To vždy nějakou dobu trvá, než nasbírají dostatečný počet oprav...
tak jsem volal na podporu a bylo mi receno...ze se telefony netrhnou s problematikou cisel popisnych v mape a ze tyto poznatky predavaji primo vyrobci.......nejakej vyhulenec v holansku podle me zapomel cisla orientacni pro ČR do mapy dat....trubky......momentalne je pro me navi s orientacnima cislama nepouzitelna neb najdu kulovy...
Mě asi trefí šlak s těch jejich map.....když jsem dnes chtěl navigovat na orientační čísla podle kterých se všichni normální lidi orientují tak to prostě nejde.....zhulenci vyhulený v holansku nejspíš udělali někde chybu která se stává jednou za deset let a překopali to na čísla popisná......
Ještě jsem volal na podporu a tam mi bylo sděleno že nejsem první...telefony a mejly se netrhnou a vše předávají výrobci....
Já už nevím co si o těch "podzemcích" mám myslet.....
Ještě jsem volal na podporu a tam mi bylo sděleno že nejsem první...telefony a mejly se netrhnou a vše předávají výrobci....
Já už nevím co si o těch "podzemcích" mám myslet.....
Tomtom GO 610 Lifetime traffic via smartfone v9.70
VW T5 2.5TDi 96kW,6kv.
VW T5 2.5TDi 96kW,6kv.
- Scorpio_cz
A na Androidy, kde máme lifetime map update mapy 920 ještě nedorazily
Soudruzi asi chlastají , hulí a nepracují
Soudruzi asi chlastají , hulí a nepracují
Čeldo, jelikož "chytří páni" z Holandska se stále nejsou schopni vyrovnat s tím, že se u nás používají dvě čísla, tak proto stále s čísly dělají takové kopance... A navíc se nepoužívají všude dvě čísla. V menších městech a obcích. A to je to, co oni nechápou..Ale vysvětlit si to nenechají....Chtějí to pochopit sami....a proto to tak vypadá...Už chybí jen jediné. Aby přestali fungovat na Linuxu, a začali do navigací cpát "windows"....Připomíná mi to jednu firmu - Nokia se myslím jmenovala...
Právě mi nabídli první opravy MapShare pro 920.xxxxx - 56 kB.
zdraví Tonny,
Není všechno zlato, co se třpytí a nemusí být všechno pravda, co je některými na foru psáno...
Není všechno zlato, co se třpytí a nemusí být všechno pravda, co je některými na foru psáno...
Mně taky. Počet oprav 2270...
Konečně to funguje. Zhulenci si dali na čas. 3660 oprav.
tak jsem si dneska zaplatil tu roční aktualizaci za těch necelejch tisíc kaček
jo a pardón za OT, ale dneska jsem si sám vyměnil baterku v mojí navi GO 750
a GEBIČI díky za odkaz, moc mi pomohl
jo a pardón za OT, ale dneska jsem si sám vyměnil baterku v mojí navi GO 750
a GEBIČI díky za odkaz, moc mi pomohl
TT GO 520 - nyní
TT GO 750 - byla
TT GO 750 - byla
Jasná no problemo. Povedlo se vyměnit?