ikony
Ach jo. Kolikrát se už psalo tady i na ce4you, že než se vznese dotaz, mělo by se forum pořádně pročíst, případně použít vyhledávač. O tomto se také už mnohokrát psalo.
Do stejného adresáře jako *.ov2 si zkopíruješ ikonu, ktrá musí mít přesně stený název, jako poi. Samozřejmě kromě koncovky.
Ikonu k příslušné kategorii si stáhneš buď poklepem na ikonu, jež je na začátku řádku kategorie (ta by už měla mít i příslušné jméno), nebo z velkého (podle mě až moc) seznamu. A tu si budeš muset pravděpodobně přejmenovat.
Do stejného adresáře jako *.ov2 si zkopíruješ ikonu, ktrá musí mít přesně stený název, jako poi. Samozřejmě kromě koncovky.
Ikonu k příslušné kategorii si stáhneš buď poklepem na ikonu, jež je na začátku řádku kategorie (ta by už měla mít i příslušné jméno), nebo z velkého (podle mě až moc) seznamu. A tu si budeš muset pravděpodobně přejmenovat.
GARMIN nüvi 670
Tak jsi asi neco delal "ZLE". Soubory se musi jmenovat uplne stejne, treba Mesta.ov2 a Mesta.bmp a musi byt oba nakopirovany ve slozce s mapou (DE_AT ....)
Pokud ti to i nyni nefunguje, doporucuji shanet kupce na tve PDA
Pokud ti to i nyni nefunguje, doporucuji shanet kupce na tve PDA
MDA Compact III (Artemis), 6 GB microSDHC, pouzdro Krussel, TT 6.2
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
Já si myslím, že přes lehké upozornění na zásady diskuze jsem ti ochotně a vyčerpávájícím způsobem odpověděl. TAK SI PROSÍM ODPUSŤ TEN SARKASMUS.
Nic jiného, než jsem napsal, v tom není. Pokud to přesně uděláš, musí to fungovat. Jestli ne, opravdu platí to, co napsal v poslední větě Milan a raději se ptát na cestu dobrých lidí.
Ale vážně. Napiš, co máš za přístroj, odkud a jak bereš soubory, kam je kopíruješ, atd, atd. NENÍ možné, pokud uděláš správně vše tak jak jsme popsali, aby to nešlo.
Nic jiného, než jsem napsal, v tom není. Pokud to přesně uděláš, musí to fungovat. Jestli ne, opravdu platí to, co napsal v poslední větě Milan a raději se ptát na cestu dobrých lidí.
Ale vážně. Napiš, co máš za přístroj, odkud a jak bereš soubory, kam je kopíruješ, atd, atd. NENÍ možné, pokud uděláš správně vše tak jak jsme popsali, aby to nešlo.
GARMIN nüvi 670
Pánové děkuji už to funguje,musel jsem to celý přeinstalovat a vše je OK.Mám jěště jednu drobnou prosbičku.PO přeinstalování a se mi při spuštění TT naběhne prání oznámení,které musím potvrdit a potom mi to nabízí výběr mapy.Do včerejška mi to fungovalo bez těchto kroků.Poraďte mi prosím. Díky za každou radu Jirka
Stránka s ikonami
pokusil jsem se udělat nějaké ikony - při nahrávání na server však je potíž s nepřehledností (dlouhý řádek s ikonami) - stává se mi, že dám i ikonu po 2., prosím není možné upravit stránku tak, aby ikony byly třeba v nějakém rámci s pevně stanovenou šířkou tak, aby se zobrazovali v řádcích, a popř. možnost smazat duplicitní ikony ?