Mapy 925...
Re: Mapy 925...
presne moje rec....velmi trefne napsano....mam takovy dojem jako by je CR..ani nezajimala..
Tom Tom nám předvádí, jak zlikvidovat dobrou značku v rámci pár let..Stejně jako to předvedla Nokia...
Já v navi 950 naprostá spokojenost...
Navrhuji pokračovat zde - udělal jsem téma http://www.poi.cz/phpbb/viewtopic.php?f=3&t=4870
a nazval jsem ho TomTom - problémy,nedodělky, bordel atd...
a nazval jsem ho TomTom - problémy,nedodělky, bordel atd...
Mapy 925...
Po stazeni novych map mi navi nehlasi radary. Vse je zapnuto, jsem momentalne v PL a kde to driv hlasilo tak ted mlci.
Roura:
Co tak si dát podpis, abychom věděli, co máš za navi?
TT 730T navcore 9.510 mapa Europe 925.5412
To si musíš znovu nastavit upozornění na radary....při stažení nové mapy to musím nastavovat také....dnes po stažení nové mapy jsem to nastavoval....
Na to přece stačí záloha souboru mapsettings.cfg ze složky staré mapy. Vyzkoušet navi s novou mapou a když funguje, tak nahradit ten nový soubor tím ze zálohy. Je v něm schovaná téměř celá konfigurace, včetně oblíbených a radarů. Alespoň u starých navigací to funguje, ale je potřeba to dělat pravidelně s každou novou mapou.
TomTom GO 720T NV 9.430
Jelikož mi spadne jen upozornění na radary, tak to mám nastavené hned...
tak se mo ozvala podpora ve věci mapy v925:
Velice se Vám omlouváme za nedostupnost této služby v novém mapovém updatu. Chybějící vyhledávání podle orientačních čísel jsme hlásily naším technikům dávno před vydáním mapové verze 9.25. Ujisťuji Vás, že i nadále budeme techniky avizovat o integraci této funkce do dalších mapových updatu.
S přátelským pozdravem,
Martin Tománek
Tým zákaznické podpory TomTom
Takža je vidět jak náš ČR mají zhulení Níderlandi víte kde......
Velice se Vám omlouváme za nedostupnost této služby v novém mapovém updatu. Chybějící vyhledávání podle orientačních čísel jsme hlásily naším technikům dávno před vydáním mapové verze 9.25. Ujisťuji Vás, že i nadále budeme techniky avizovat o integraci této funkce do dalších mapových updatu.
S přátelským pozdravem,
Martin Tománek
Tým zákaznické podpory TomTom
Takža je vidět jak náš ČR mají zhulení Níderlandi víte kde......
Tomtom GO 610 Lifetime traffic via smartfone v9.70
VW T5 2.5TDi 96kW,6kv.
VW T5 2.5TDi 96kW,6kv.
Takže zase jen kecy, protože všude tvrdí, že budou teď v mapě jen čísla popisná....a to ani nekomentuji to, že panáček neumí česky. Protože píše, že to hlásily. Takže by musel být ženská, a museli by tam dělat jen ženské. Proto má být hlásili. Takže tam ještě navíc dělají tupouni....
Mapy 925...
Sorry. Mám go500. Pripojuju se hlavne pres Tapatalk a tam podpis nejspis nejde. Nebo jsem ho nenasel.klakson23 píše:Roura:
Gumajz upozoneni na radary mam samozrejme zaply, to bylo prvni co jsem kontroloval.
Dnes jsem jel z Lodze zpatky do CR a nepipl ani jednou. Po ceste je radar na kazdych druhych svetlech ve smeru na Katowice.
Aha, ale to se netýká radarů z tohoto webu. Ale u TT 5000 ti neporadím. U staré řady se to zapínalo ve volbě informací TomTom...
menu, šipka vpravo, ještě jednou šipka vpravo, služby TomTom, rychlostní radary, změnit předvolby upozornění, a tam se objeví výpis radarů od TomToma, a tam si zapneš upozornění..Tak pátrej, jestli je něco podobného v TT 5000....
A přes Tapatalk si uděláš podpis v uživatelském panelu také...zde se to jmenuje "podpis", a do něj si vložíš, co máš za zařízení atd atd... to je to, co mám dole pod příspěvkem...a v nastavení webu poi ve svém panelu zaškrtneš "přidávat podpis"...
menu, šipka vpravo, ještě jednou šipka vpravo, služby TomTom, rychlostní radary, změnit předvolby upozornění, a tam se objeví výpis radarů od TomToma, a tam si zapneš upozornění..Tak pátrej, jestli je něco podobného v TT 5000....
A přes Tapatalk si uděláš podpis v uživatelském panelu také...zde se to jmenuje "podpis", a do něj si vložíš, co máš za zařízení atd atd... to je to, co mám dole pod příspěvkem...a v nastavení webu poi ve svém panelu zaškrtneš "přidávat podpis"...
Mám dotaz, přišel někdo na nějaké zásadní změny v ČR v mapách 925? Já jezdím jen Praha a max 50km od ní.... . Díky za info co tam je opravdu nového... Abych věděl, jsem holt zvědavej...
PS: Zajímají mě zásadní změny nové silnice. Kruháky atd oželím...
PS: Zajímají mě zásadní změny nové silnice. Kruháky atd oželím...
Něco přibylo, některé nové ulice, které jsme zadávali přes navigovat...jukni, komentujeme tam hotové i nehotové opravy...