No tohle jsem presne udelal ja tedy zmenil Bl5.5136 na ten 5.5259 a jak to dopadlo vis....nastesti se to povedlo vratit i kdyz ted v systemu mam 5.5261 ve skutecnosti je tam ta 5.5136
Hele chci se zeptat chodi nekomu pod NC9.026 TomPlayer odsud?:
http://www.tomplayer.net/
Kdyz ho podle navodu nakopiruji a rstartuji XL IQ Routes,tozsviti se logo TT a zacne v silene rychlosti behat odspoda nahoru a pak se navigace uplne vypne.
Nevis o necem jinem co by chodilo na vsech tomtomech?
EDIT:
V souvislosti s problemem ktery jsem nedavno resi,se mi nedari prijit na to odkud taha sys.info informace o NC,SN,BL a dalsim.
Minuly tyden jsem si vlastni vinou upgradoval BL z 5.5136 na 5.5259.Kvuli problemum se mi povedlo jisty figlem dostat zpet na 136ku.
Jde v podstate o to ze pomoci programu
DSA application (tool to change Bootloader version) se BL ulozeny v souboru system edituje,priradi se mu vyssi cislo v mem pripade 5.5261 a ten se nahraje do ROOTu navigace.
Po restartu se BL sam prehraje na "jakoby" vyssi verzi ale ve skutecnosti se nahraje nizsi tedy spravna a bezchybne funkcni v5.5136.
Zkousel jsem editovat ttgo.bif v ROOTu kde jsem nasel radek s verzi BL tam je verze 5.5261 kdyz ji prepisi na 5.5136 po restartu nebo odpojeni od PC se to vzdy vrati na tu vyssi a v sys info take..
Ten udaj chci zmenit z duvodu kdybych v budoucnu uplatnoval zaruku v pripade problemu s navigaci.