Dotazy TomTom ONE XL..
Dotazy TomTom ONE XL..
Ahoj,
koupil jsem rodicum TomTom ONE XL s mapou vych. evropy. Tahle mapa je ale ponekud debilni. Tak me zajima ja do pristroje dostanu mapu central a vych. evropy (CE_and_EE_715.1689)?
Zkousel jsem to tak, ze jsem ji nahral na SD, to se mi ale nepovedlo.
Nekdo psal, ze tuhle mapu dostal od TomToma zadarmo v ramci zaruky aktualnosti map. Nevim, ze neco takoveho existuje, kde se o tom neco dozvim?
Pripadne jak se do pristrone nahrava nove NAVCore.
Dik Tomas
koupil jsem rodicum TomTom ONE XL s mapou vych. evropy. Tahle mapa je ale ponekud debilni. Tak me zajima ja do pristroje dostanu mapu central a vych. evropy (CE_and_EE_715.1689)?
Zkousel jsem to tak, ze jsem ji nahral na SD, to se mi ale nepovedlo.
Nekdo psal, ze tuhle mapu dostal od TomToma zadarmo v ramci zaruky aktualnosti map. Nevim, ze neco takoveho existuje, kde se o tom neco dozvim?
Pripadne jak se do pristrone nahrava nove NAVCore.
Dik Tomas
Re: Dotazy TomTom ONE XL..
Pokud jsi mapu koupil oficiálně, tak ji prostě nakopíruješ k té stávající mapě nebo tu stávající smažeš a místo ní tam nakopíruješ tu novou. Ideálně vše přes TT Home po předchozí záloze. Při stažení mapy z TT Home se ti mapa objeví v seznamu obsahu v tvém počítači, takže přes volbu přidat z počítače zvolíš tu mapu a je to...
.. a jestli jsi si ty mapy stáhnul někde na internetu, jistě tam najdeš popis i toho, jak je aktivovat na libovolném zařízení. Důležité je to, že TT One XL neumí chodit z obou pamětí, takže buď z interní nebo z SD karty,což znamená, že musíš mít na SD kartě i systém jako na interní paměti...
.. a jestli jsi si ty mapy stáhnul někde na internetu, jistě tam najdeš popis i toho, jak je aktivovat na libovolném zařízení. Důležité je to, že TT One XL neumí chodit z obou pamětí, takže buď z interní nebo z SD karty,což znamená, že musíš mít na SD kartě i systém jako na interní paměti...
TT One XL (9.205) - Europe 860.3102
Do přístroje ji nedostaneš,pokud nemá vnitřní paměť větší než 512MB...Tyhle dvě sloučené mapy mají 880MB. A předem varuji. Jakmile nahraješ osmičkový navcore(8.010), tak veškeré nelegální mapy přestanou fungovat. Budou pro navcore neviditelné. Pročti si témata,ať si přečteš více informací. A ta mapa není debilní,jak píšeš,ale ty jsi se ani neinformoval,jaké mapy v přístroji kupuješ. Budiž ti útěchou,že nejsi jediný,narážíme na to pořád....
Některé novější verze TT One XL mají vnitřní pamět 1GB (třeba ten můj ji má). Ale samo že je problém kapacity, takže tam asi obě ty mapy i se systémem atd. nedostaneš.
TT One XL (9.205) - Europe 860.3102
Můj XL má 512..
Já tam mám 1GB,takže se tam mapa CEE vejde..710.1567 - 797MB /781 mapa bez BZ/ přímo v TT jako zálohu kdyby něco s kartou..Na tý mám WCE 805.1801 - 1,75GB /1,71 mapa s BZ/..
Naposledy upravil(a) Crusy dne 9.6.2008, 8:33, celkem upraveno 2 x.
☆ Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N ☆
☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
Já mám v navi EE, a na kartě celou evropu. Ale šestkovou...
Sem tam měl původně taky EE..kdysi dávno..
☆ Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N ☆
- tomino1978
- Kontaktovat uživatele:
no taky bych chtěl celou Evropu ale tak abych zadal Praha- Paříž a nemusel nikde nic přepínat zatím jsem našel že verze se západní nemaj v sobě Čr tak nevím měl jsem před tím PDA tam bylo nějaký: PL_CZ_HU_SK_plus_major_roads_of_WE-Map_v660.1223 a tam mi to šlapalo v poho všechno, ale teď jsem pořídi XL a nevím jakou mapu do toho písnete mi pls? a moc mi nebijte
TomTom ONE XL , Apl. 8.010, Maps : Eastern Europe v.715.1689, SD Kingston 2GB ,TThome 2.3.1.92, RDS-TMC 4V00.013
Koupit CE(central Europe-tam čr je) a WE(western Europe) a nechat si je od podpory spojit v jednu. To je jedna z možností.
TT XL One - připojení bluetooth zařízení - pomoc
Zdravím a prosím o pomoc, resp. informaci.
Chápu prosím správně následující:
1. TT XL One při spojetí přes BT s telefonem ho používá jako modem a umožňuje stahovat do navigace aktuální info z tomtom.com.
2. Navigace při spojení s telefonem neumí telefonovat, alespoň jsem nenašel žádnou podobnou možnost.
3. Při pokusu o připojení BT handsfree navigace vůbec nereaguje. Je to dáno tím, že připojení BT handsfree prostě nejde nebo dělám někde chybu. Nejde mi ani tak o telefonování, jako o poslech povelů z navigace na motorce.
Děkuji moc za pomoc.
Zbynek
Chápu prosím správně následující:
1. TT XL One při spojetí přes BT s telefonem ho používá jako modem a umožňuje stahovat do navigace aktuální info z tomtom.com.
2. Navigace při spojení s telefonem neumí telefonovat, alespoň jsem nenašel žádnou podobnou možnost.
3. Při pokusu o připojení BT handsfree navigace vůbec nereaguje. Je to dáno tím, že připojení BT handsfree prostě nejde nebo dělám někde chybu. Nejde mi ani tak o telefonování, jako o poslech povelů z navigace na motorce.
Děkuji moc za pomoc.
Zbynek
Re: TT XL One - připojení bluetooth zařízení - pomoc
TT one XL není určen na motorku....Stahuje data přes telefon,to ano,ale žádné povely do telefonu vysílat nebude....
Re: TT XL One - připojení bluetooth zařízení - pomoc
Super, tak to jsem potřeboval vědět. Alespoň se s tím už nemusím trápit.
Díky
Díky
Chci se zeptat zda dostanu do TT ONE XL bezproblémů i jiný jazyk menu než je tam předinstalovaný.
Brách to někde sehnal a neni tam čeština, třeba přehráním softweru na Navcore 8.
Brách to někde sehnal a neni tam čeština, třeba přehráním softweru na Navcore 8.
Vždyť je v menu máš....Stačí jen v menu přehodit na jiný jazyk....