Předpis o měření schválen
Pravidla fóra
Toto fórum se týká výhradně radarů a s nimi spojených problémů.
Toto fórum se týká výhradně radarů a s nimi spojených problémů.
Re: Předpis o měření schválen
A už je to tady. Večer napíšu, že bych byl rád, aby teď pár dní nikdo nezadával mobilní radary , že se předělává kategorie, a teď najdu mobilní radar v žádosti o autorizaci......Copak píšu čínsky ????
Holt ne každý nejdřív čte co je nového - třeba měl radost, že viděl svůj první mobilní radar, tak utekl z práce, aby ti ho sem dal a ty mu dáš takovejhle kouř. Víš jakou já měl radost, když se mi podařilo zadat první radar asi tak po dvoudenní instruktáži Baharisem? U nás normálně lítaly rychlý špunty )))))))))))
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
Smekám před tebou, já ho zadával o hodně déle a pořád blbě, a instruktáž mi dávalo pět lidí.....Vtip : "To je tak, otec ze mne chtěl mít tvrdého chlapa. Podařilo se mu to jen napůl. Jsem natvrdlej"....Omlouvám se otci, ale viděl mne naposledy v pěti letech, takže to není tak velká urážka....a vtip jsem tam napsal, aby se toho zase někdo nechyt....
Jen chci všechny pražáky poprosit o spolupráci. Prahu znám dobře, ale omezené rychlosti na měřených úsekách si fakt nepamatuji. Takže až uveřejním aktualizovanou kategorii mobilních radarů, budou tam v Praze asi nějaké chyby, co se týče rychlostí. Tak to sledujte a zadávejte opravy, já to budu hlídat při ježdění také, ať to máme brzo hotové.
jo tak to asi bylo na me...Gumajz píše:A už je to tady. Večer napíšu, že bych byl rád, aby teď pár dní nikdo nezadával mobilní radary , že se předělává kategorie, a teď najdu mobilní radar v žádosti o autorizaci......Copak píšu čínsky ????
Hele vratil jsem se z cest, zadal zmeny, nemel jsem cas cist vecer k tomu jeste forum a jeste topic o nejakem predpisu abych se docetl, ze meni kategorie a ze se nema nic zadavat. Dejte info do stranky kde se radary zadavaji nebo meni nebo na to upozornete vidite. Pak se asi budes nervovat opravnene.
TomTom GO 600 | aplikace: 15.301 | mapa: Europe v951.6592 (05/2015)
TomTom Rider 400 | aplikace: 15.302 | mapa: Europe v950.6566 (05/2015)
Tomtom GO 730 Traffic + SDHC A-Data 4GB class 6 | aplikace: 9.510; boot: 5.5259 | mapa: Europe v. 910.4892
TomTom Rider 400 | aplikace: 15.302 | mapa: Europe v950.6566 (05/2015)
Tomtom GO 730 Traffic + SDHC A-Data 4GB class 6 | aplikace: 9.510; boot: 5.5259 | mapa: Europe v. 910.4892
Pokud je to nový radar, tak to nech Gumajzi ve frontě k autorizaci - schválíš/neschválíš to až po změnách. Pokud je to oprava stávajícího, tak to musíš zamítnout a změnu si poznamenat, najít odpovídající záznam a změnit ručně.
Já bych spíše poprosil zadávající, ať to těch pár dní vydrží. Vyrobili by mi v aktualizacích chaos. Protože při tom pracujeme s mkbn na úpravě info cedulí pro iGo, aby jim také fungovalo upozornění, jako u radarů, takže ještě zadáváme úhly měření. Ale musím poděkovat mkbn, protože v současné době dělá úhly jen on, já makám na radarech, aby byly hotové do pár dnů....
Novou kategorii mobilních radarů mám hotovou, respektive staronovou, protože se jednalo o nová místa měření v Praze....teď už jen komunikujeme s Henrym, jak ji pustíme do provozu...
.... ty nás musíš mít moooc rád
Sygic, TT One mobile
Víš, jak to říkala Kelišová(slunce, seno) :" I prd velebnosti !!!" Teď vážně, jsem rád, že se pražské policie rozhýbaly, a udělaly to takhle...Asi v té kategorii nebude vše úplně dokonalé, protože některá místa musím dojet dozaměřit. Je u nich uvedeno jen číslo stožáru veřejného osvětlení...Ale celkem jsem se smál, protože většina míst jsou ta, která jsme zde měli....Takže tím se potvrdilo, že to děláme dobře...To mi udělalo velkou radost Jo, a jak říkám, jen se postupně doplní místa měření české policie, ale těch je fakt málo, protože to v Praze rádi přenechávají MP....
Samozřejmě, že se najdou rejpalové, že tadyhle jezdí denně a nikdy tam nikoho neviděli,.... tohle je blbost, tamhle atd. atd., já si myslím, žes to oživil v pravý čas a jak jsem už jednou psal, když úřední služebníci sami řeknou, kde budou.... tak proč to nevyužít přímo od pramene.
P.S. Celej víkend budu mít deprese, že nás nemáš rád, a že egosticky máš rád jenom sebe, páč to děláš tady dobře
P.S. Celej víkend budu mít deprese, že nás nemáš rád, a že egosticky máš rád jenom sebe, páč to děláš tady dobře
Sygic, TT One mobile
V Praze to skoro nepotřebuji, protože vím, kde měří, tím logicky vyplývá, že to dělám pro vás....Ale rád vás nemám, to by zase někoho mohla napadnout nějaká dvojsmyslná blbost......
Slavnostně oznamuji : Kategorie CZ mobilní radary byla právě aktualizována novými daty a uveřejněna....
Jojo, už jsem koukal večer, díky, budu tě všude chválit
Sygic, TT One mobile
Ahoj... Mam dotaz. Dnes nad ranem, kolem 06h, jsem jela z KLV pres Lubenec na Slany. Nikde nikdo, asi to nebyla uplne predpisova rychlost, kterou jsem frcela. Na zacatku Lubence se rozsvitila padesatka a nasledne 2x blyskl blesk patrne patrici k radaru. Jak jsem se na foru tady docetla, nemelo by se jednat o mereni klasicke, spis jen o upozorneni, co donuti sundat nozku z plynu a take vychovny, psychologicky moment. Uklidnila me veta - pokuta nehrozi... Ten uklidnujici prispevek je ale lehce starsiho data, a tak se chci optat, jestli stale plati, jestli se nezmenilo nic - k horsimu. DEKUJU!!! Monika