Radary - volná diskuse
Pravidla fóra
Toto fórum se týká výhradně radarů a s nimi spojených problémů.
Toto fórum se týká výhradně radarů a s nimi spojených problémů.
Re: Radary - volná diskuse
O tom víme...K tomu se toho moc dodávat nedá ..Je to banda debilů ...Budeme ve všech navigacích přepisovat rychlosti...Které jsme pracně zadávali..Zbytečně..Já jen čekám, kdy někdo přijde s tím, že by nebylo špatné, kdyby před každým autem běžel panáček s praporkem, a varoval ostatní...Toho by se mohl chytit někdo, kdo v tom uvidí možnost záchrany života cca dvou lidí ročně, a prohlásí, že je to skvělý nápad, protože lidský život je nenahraditelný, a začneme shánět někoho, kdo nám před autem poběží s praporkem Ono se to může stát, protože historie se opakuje, a už jednou to tu bylo... .Jinak dovol soukromou poznámku, zkus to příště skenovat jinak než do PDF...těch možností je. Kvůli tomu, aby se s tím dalo normálně pracovat...
- Plano
- Kontaktovat uživatele:
Výborně, za chvíli nám zakážou při průjezdu Prahy i zapnuté rádio, nedej bože telefonovat přes hands free...
Hyundai Santa Fe 2,0 CRDi 4x4
TomTom GO 750 Traffic, v9.465, Maps: Europe_East v905.4754
Beltronic RX65 Euro
www.e-samolepky.eu
Fotky radarů - rozdělení dle kategorií
Beltronic RX65 Euro
www.e-samolepky.eu
Ale jen se neposérte, pánové, přál bych vám bydlet někde takhle u čtyřproudovky, to byste zpívali jinak... na té Švehlovce se i přes den jezdí běžně 70, v noci i kilo. Přitom je tam 50, dole na Zahraďáku 40. Taky nahoře u pump je 40 a často tam cajti grilujou, tak tam nebrzdí jen záchranka (tuhle jsem tam večer viděl prohučet doktorský ML, jen turbo pískalo, z dalších snad 5 vteřin byl dole u Špáru, jsou to šílenci...). A bohužel hygienické normy jsou přísné, lidi se začínají soudit a samozřejmě vyhrávají, bo případ z magistrály v centru je dostatečně medializován. V noci se to nese na jakou dálku, tuhle jsem byl ve Velkých Pavlovicích, dálnice je snad kilometr od vsi a v noci to hučí, až jsem koukal. A to na D2 není nic moc provoz. A spousta starších lidí je nespavejch, myš si prdne a už neusnou. Natož pak ímrvére kravál pod oknem. Samozřejmě v autě je to kolikrát opruz, ale zase takový rozdíl v rychlosti to není a stejně nenaděláme nic.
A na spojce chtějí zrušit to noční kilo, ale tam stejně největší kravál dělají kamiony...
A na spojce chtějí zrušit to noční kilo, ale tam stejně největší kravál dělají kamiony...
TomTom GO 930T, NC 9.510, mapa Central Europe, RDS-TMC, 2x Brodit + ProClip
Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze
MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32
A v nižších rychlostech alespoň budete mít víc času na kontrolu okolních POI!
To už je, mám dojem, leckde v Evropě zakázané taky, ne? Nebo s tím alespoň pořád vyhrožují. Dávám tomu pár let i u nás... řešením bude vozit si sebou osobní sekretářku - teleufonistku . Je ale fakt, že i s HF člověk při tom hovoru jede za chvilku úplně mechanicky a po paměti.Plano píše:nedej bože telefonovat přes hands free...
- Scorpio_cz
No a na letiště jsou hygienický normy taky ? Že bysme mohli zpomalovat letadla při vzletu a při prřistávánívrána píše:Samozřejmě v autě je to kolikrát opruz, ale zase takový rozdíl v rychlosti to není a stejně nenaděláme nic.
Protože upřímně, kdo bydlí "na doslech" od letiště, tak jsou mu kamiony celkem šumafuk, proti letadlům
- Plano
- Kontaktovat uživatele:
Já myslel kvůli hlukuvrána píše: To už je, mám dojem, leckde v Evropě zakázané taky, ne? Nebo s tím alespoň pořád vyhrožují. Dávám tomu pár let i u nás... řešením bude vozit si sebou osobní sekretářku - teleufonistku . Je ale fakt, že i s HF člověk při tom hovoru jede za chvilku úplně mechanicky a po paměti.
Hyundai Santa Fe 2,0 CRDi 4x4
Beltronic RX65 Euro
www.e-samolepky.eu
Beltronic RX65 Euro
www.e-samolepky.eu
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Tak ještě nějaké info.
http://www.novinky.cz/krimi/186877-v-pr ... darum.html
http://www.novinky.cz/krimi/186877-v-pr ... darum.html
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Tak jak koukám, úsek strakonická, mezi Malá Chuchle - Lahovičky, je jenom sber dat, není to radar, pač nikde nejsou tabule radaru. Jenom směr do centra Prahy je radar (Strakonická Lahovičky). Chtěl jsem to napsat na http://www.poi.cz/phpbb/viewtopic.php?f=27&t=3268. Jenže je uzamčený, tak nemohu tam nic dopsat. Když tak ten úsek Malá Chchle - Lahovičky můžete vymaza z poi bodu úsekové radary. Děkuji
Go 630 Traffic; NC 9.205.547817.1; Boot 5.5229; karta 4GB SDHC Kingston, Mapa Europe v855.2885
Reaguji na odkaz vyse: http://www.novinky.cz/krimi/186877-v-pr ... darum.html
Nyni se sber dat odlisuje od radaru dopravni znackou, ale co az poslanci schvali, ze dopravni znacka nebude treba?
Nyni se sber dat odlisuje od radaru dopravni znackou, ale co az poslanci schvali, ze dopravni znacka nebude treba?
Naposledy upravil(a) louis65 dne 15.12.2009, 12:45, celkem upraveno 1 x.
TT GO730T, NC 9.205, Boot 5.5120, SDHC 4GB Transcend tř.6, Europe 895.4438
Vono jich bude, jak tak koukám, víc. Na tý Průmyslový to samý a to jsem tam včera tvrdnul v zácpách jak na Strakonický, tak na Průmyslový, abych ověřil polohu těch nově zadaných úseků. To bych se na to vytento . Původně jsme totiž mysleli, že se to bude vztahovat jen na ty "řezy", tj. osamocené brány. Že by to měly být kromě řezů i celé úseky se jaksi nestačilo vykecat... Nejhorší ale je, že tam v diskusi někdo píše, že by ty nové neoznačené úseky (některé?) měla provozovat PČR, možná je to jen kachna, ale pokud ne, tak je budem teď mazat a za chvíli zase vracet . A pokud jo, tak který to jsou? Už vidím ty fámy po Praze... Ale aspoň se nenudíme, že.
Tak budeme odkázáni na seznamy úseků, provozovaných MP - na ten pražský je odkaz v tom článku. Otázkou bude aktualizace seznamů a to, zda vůbec nějaké budou. No a až konečně naučej měřit i mýtné brány na dálnici, tak se nám navigace v autě asi pomine.louis65 píše:ale co az poslanci schvali, ze dopravni znacka nebude treba?
Už se to jednou probíralo, jelikož dopravní značka nebude třeba, tak nic mazat nebudeme(protože to poslanci schválí.už jen proto, že se MP staví na zadní, že nebudou měřit). A teké z toho důvodu, že by stačilo, aby úsekové měření pod sebe vzala PČR a v té chvíli není značka potřeba....Protože měření pod správou PČR značku mít nemusí...
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Tak zase další info z dnešního dne http://www.novinky.cz/domaci/187891-pov ... snizi.html
Mimo jiné změny na Jižní spojce v Praze, zrušená noční 100 a v některých úsecích i denní 80. To bude pěkný guláš pro ty, co jezdí podle zvyku , to budou bodíky lítat.
Tady http://aktualne.centrum.cz/domaci/zivot ... ?id=656696 v trochu jiném podání. Zaujala mne věta "Změna dopravního značení bude probíhat od pondělí dne 28. prosince 2009. Účinná bude ale až od 1. ledna 2010" . Nevím jak si to vysvětlit, asi jsem . Změní značení, ale to nebude do 1.1. platit? Trochu magořina.
Mimo jiné změny na Jižní spojce v Praze, zrušená noční 100 a v některých úsecích i denní 80. To bude pěkný guláš pro ty, co jezdí podle zvyku , to budou bodíky lítat.
Tady http://aktualne.centrum.cz/domaci/zivot ... ?id=656696 v trochu jiném podání. Zaujala mne věta "Změna dopravního značení bude probíhat od pondělí dne 28. prosince 2009. Účinná bude ale až od 1. ledna 2010" . Nevím jak si to vysvětlit, asi jsem . Změní značení, ale to nebude do 1.1. platit? Trochu magořina.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Na Lipský už jsou taky značky... Od křižovatky s Evropskou k přechodu místo sedmdesátky padesátka a od pře ... @z=15]mapa, a za ní už cedule s padesátkou není. Takže pokud vám naměří víc jak 50 za tímto místem, pošlete je tam, kde záda ztrácejí své slušné jméno .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .