Semafory s měřením rychlosti
Pravidla fóra
Toto fórum se týká výhradně radarů a s nimi spojených problémů.
Toto fórum se týká výhradně radarů a s nimi spojených problémů.
Re: Semafory s měřením rychlosti
Asi bych bral tu 06 ikonu - je výrazná, bude dobře rozeznatelná
Edit. - Ale zůstanu u té co máš přiřazenou ke kategorii - je dobrá
Edit. - Ale zůstanu u té co máš přiřazenou ke kategorii - je dobrá
Naposledy upravil(a) freewall dne 20.5.2012, 5:50, celkem upraveno 2 x.
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
Dotaz na Henryho: Asi se "Radary semafory" negenerují do zipového souboru ke stažení. Aspoň co koukám tam vidím mobilní, úsekové a stacionární. Zaonač to prosím, aby se tam vecpaly i semafory Nebo je to jinak?
Sygic, TT One mobile
Me se libi 01 nebo 06
Henry čeká na rozhodnutí, až se dohodneme, tak to udělá. Já jsem s ním mluvil...
Je pravda, že ta šestka bude asi nejlépe viditelná.....Henry, tak to vypadá, že to můžeš připravit a já tam dám ty rychlosti. Zatím bude všude asi 50, a postupně to propátrám, jestli všude odpovídá. Změnil jsem ikonu zatím na tu číslo 06, vyzkoušejte, jak bude viditelná...Henrymu už jsem napsal, aby navštívil toto téma, a připravil to, na čem jsme se dohodli...A děkuji všem za spolupráci, je to super...!!!
Je pravda, že ta šestka bude asi nejlépe viditelná.....Henry, tak to vypadá, že to můžeš připravit a já tam dám ty rychlosti. Zatím bude všude asi 50, a postupně to propátrám, jestli všude odpovídá. Změnil jsem ikonu zatím na tu číslo 06, vyzkoušejte, jak bude viditelná...Henrymu už jsem napsal, aby navštívil toto téma, a připravil to, na čem jsme se dohodli...A děkuji všem za spolupráci, je to super...!!!
Tak mám dvě zprávy, jednu dobrou, druhou špatnou....
1) Ikona je super viditelná...
2) Červená barva v ní je pro TT neviditelná, pokusím se ji změnit....
1) Ikona je super viditelná...
2) Červená barva v ní je pro TT neviditelná, pokusím se ji změnit....
Ikona změněna......Takže ta stará se bude muset vymazat...
Mohu se zeptat, zda jsou tyto zahrnuty i do kompletu POI_Warner_Radars?
Dekuji
Dekuji
Myslím že ano,já si stahuji z modré lišty Garmin GPX a přijde mi,že pokud nastane jakákoli změna nebo úprava od Gumajze, tak je to aktuální i tam.
S tímto dotazem prosím na Henryho...
Pro zájemce hláška v mp3
Sygic, TT One mobile
Osobní zkušenost a vysvětlení, kterého se mi dostalo na Městské policii na Korunní: Radar na křižovatce Legerova-Rumunska umí i úsekové měření, je tak i provozován, jako konec úseku dlouhého 4 km. Počátek toho úseku je ten první radar na snížené rychlosti na 50 km/h na magistrále ve směru do Prahy, jasné je, že za hustého provozu funguje jen jako stacionár a současně radar-semafor.
TomTom One IQ, ukecanej senegalský papoušek, C-Max 1.6 TDCi, Iphone 4 TT Eastern Europe, Navigon Europe
Podle mých informací jako radar semafor, a přitom i změření rychlosti při průjezdu křižovatkou. To, co říkali o úsekovém měření je zatím nesmysl. Ale v době datových technologií je možné všechny úseková měření sfázovat mezi sebou, ale zatím se o tom ani neuvažuje...
Už jsem se setkal i s tím, že odpovědní zástupci tvrdí i něco, co není pravda, když se mluví o radarech. protože se drží zásady, když se lidi budou bát, budou jezdit pomaleji. Nelíbí se mi tento přístup, ale když se rozhlédnete po silnicích, tak u některých řidičů to funguje. Když si nejsou jistí, tak na "padesátce" jezdí 35....jen tak pro jistotu, aby nepřišli o body...
Oni tak jezdí, i kdž jsou si jisti... Třeba na padesátce na Lipský u přechodu pro chodce je zatím můj rekord 33 km/hod., protože vpředu jel nějaký přizdisráč (ovšem před tím na neměřené sedmdesátce jedoucí nějakých 85). Přitom je dneska skoro v každé vesnici informační měření rychlosti, takže snad není problém zkontrolovat si, kolik mně ukazuje tachometr, když ta cedule ukazuje 50...