Radary - volná diskuse
Pravidla fóra
Toto fórum se týká výhradně radarů a s nimi spojených problémů.
Toto fórum se týká výhradně radarů a s nimi spojených problémů.
Re: Radary - volná diskuse
Dotaz jako nováček, tak mě hned nesprdněte
Ještě pořád se dávají opravy bodu (radaru) cestou amapy ?
Na rovinu - už je to tu nějak rozsáhlé, že je problém to najít, naposledy, když jsem navrhoval, tak to bylo právě přes amapy, ale dnes už nevím, protože odkaz na mapy v kategorii mě nasměruje na mapy seznamu, pak ale musím přejít na atlas..... připadá mi to jako škrábat se pravou rukou za levým uchem
Ještě pořád se dávají opravy bodu (radaru) cestou amapy ?
Na rovinu - už je to tu nějak rozsáhlé, že je problém to najít, naposledy, když jsem navrhoval, tak to bylo právě přes amapy, ale dnes už nevím, protože odkaz na mapy v kategorii mě nasměruje na mapy seznamu, pak ale musím přejít na atlas..... připadá mi to jako škrábat se pravou rukou za levým uchem
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Tož chlopi, poradíme nováčkovi
Odkaz na mapu u kategorie je na amapy a zobrazí se BZ
Odkaz na mapu u BZ v otevřené kategorii je na mapy.cz
Při opravách přes amapy upozorňuji na chybku, popsáno TADY z 24.11.2007. Jestli to teda v posledních dnech Rossi neopravil.
Jinými slovy, když si u radarů klikneš na "zemegulu", dostaneš se na amapy, posuneš se na inkriminované místo a opravíš zobrazený radar.
Radarům zdar a Freewallovi zvlášť
Odkaz na mapu u kategorie je na amapy a zobrazí se BZ
Odkaz na mapu u BZ v otevřené kategorii je na mapy.cz
Při opravách přes amapy upozorňuji na chybku, popsáno TADY z 24.11.2007. Jestli to teda v posledních dnech Rossi neopravil.
Jinými slovy, když si u radarů klikneš na "zemegulu", dostaneš se na amapy, posuneš se na inkriminované místo a opravíš zobrazený radar.
Radarům zdar a Freewallovi zvlášť
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
- Plano
- Kontaktovat uživatele:
Ale nefunguje to v Opeře
Hyundai Santa Fe 2,0 CRDi 4x4
TomTom GO 750 Traffic, v9.465, Maps: Europe_East v905.4754
Beltronic RX65 Euro
www.e-samolepky.eu
Fotky radarů - rozdělení dle kategorií
Beltronic RX65 Euro
www.e-samolepky.eu
Dekuji dobrá duše, ta zemegula mě rozsvítila v hlavoguli a hned jsem byl doma...... no jo no, už to se mnou lepší nebude, to se máte chlapci na co těšit, až se budu 2x denně ptát na stejnou věc. Už teď nosím na krku cedulku s adresou kde bydlím ))))))))
Ja, že jsem Baharisovi daval typ na změnu a právě jsem to dělal jak jsem popisoval...... a připadal jsem si jak u Maďarů na dvorku
Ja, že jsem Baharisovi daval typ na změnu a právě jsem to dělal jak jsem popisoval...... a připadal jsem si jak u Maďarů na dvorku
Sygic, TT One mobile
Proč cedulku na krku, když se ztratíš, tak se podívej do fóra, adresu máš přece v profilu .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Zrovna jsem o tom dneska premyslel, ze by to chtelo napsat Rossimu, aby slo i z BZ odkazovat na amapy. Myslím, že by bylo dobré, pokud by tam přibyla jeste jedna zemegula a jedna bude odkazovat na seznam a jedna na amapy. Docela by mi to pomohlo pri kontrole zmen zaslanych uzivateli
MDA Compact III (Artemis), 6 GB microSDHC, pouzdro Krussel, TT 6.2
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
- Plano
- Kontaktovat uživatele:
Není tu někdo z Říčan u Prahy? Máte tam nový stac. radar, nachází se kousek za druhou světelnou inf. cedulí ve směru od Mukařova. Bohužel jsem neměl čas zapsat pozici.
Hyundai Santa Fe 2,0 CRDi 4x4
Beltronic RX65 Euro
www.e-samolepky.eu
Beltronic RX65 Euro
www.e-samolepky.eu
Chlapi, jsem teď kompletně zasekaný "výrobou nového" webu, kde zohledním i tyto požadavky. Předběžné spuštění bude 1.4.2008 a defacto třetí vývojová verze poi.cz by měla obsahovat i požadované opravy a nové funkce. Nyní například dělám na nové verzi autorizace bodů (info pro správce - adminy - kategorií) a potom budu předělávat samotné vkládání nových bodů. Buďte prosím trpěliví, uvolním to celé naráz... Možná zvolím pár BETA testerů... No uvidíme...
Aktuální věci:
Aktuální věci:
- Vymyšlen a průběžně realizován nový design včetně fóra
- Nové sjednocené ovládání
- Nová autorizace bodů (pro adminy)
- Nové vkládání bodů
- Nový systém reklam
- Nová mapa
- Novinky v provázanosti onlinepoi - fórum - mapa - blog
- Nápověda resp. FAQ
- a další a další, co čas dovolí...
ŽÁDOSTI O SPOLUPRÁCI s POI.CZ PIŠTE NA rossini@poi.cz
Twitter: http://twitter.com/rossini77
*** system admin ***
Twitter: http://twitter.com/rossini77
*** system admin ***
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
aby jste z toho
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
seznam plánovaných měření - Praha
- Přílohy
-
- seznam radaru prahaa.jpg (164.55 KiB) Zobrazeno 9121 x
Sygic Aura HTC
Možná se to tady už někdy probíralo,ale chtěl bych apelovat na zadávání stacionárních radarů,které jsou v 90% jen rychlostní tabule nově doplněné kamerou a z které pokutu dostat nemůžete.Dávám sice návrhy na zrušení kde projíždím ale chtělo by to komplexní revizi bo skutečných stacionárů je v republice myslím max.dvacet.
To podobné je s kamerami na křižovatkách viz již částečně řešeno.Díky za pochopení , ale musel jsem to napsat.
To podobné je s kamerami na křižovatkách viz již částečně řešeno.Díky za pochopení , ale musel jsem to napsat.
Napsal jsi to krásně, tvá aktivita v aktualizaci radarů je záslužná. Ale už jsem to před chvílí psal vedle. Nic jiného než pokračovat v aktualizaci, za přispění lidí ze všech regionů, asi nepůjde. Budeme mít takovou databázi, jakou si zasloužíme.
Komplexní revize. Čo to také, komplexní revize? Vyhlásit pracovní sobotu, udělat rojnici a projít celou republiku od východu k západu....
Komplexní revize. Čo to také, komplexní revize? Vyhlásit pracovní sobotu, udělat rojnici a projít celou republiku od východu k západu....
GARMIN nüvi 670
mam dotaz
je lepsi nahravat radary z hromadne databaze ktera je v tom odkazu na POI stankach nahore (nevim jak jinak to popsat)
nebo nahravat jednotlive radary - stacinonarni, na semaforech usekove samostatne?
upresneni -> jde mi o to jestli v tom komplexnim baliku je to stejne jako v jednotlivych kapitolach (odkazech) ?
diky za onfo
J
je lepsi nahravat radary z hromadne databaze ktera je v tom odkazu na POI stankach nahore (nevim jak jinak to popsat)
nebo nahravat jednotlive radary - stacinonarni, na semaforech usekove samostatne?
upresneni -> jde mi o to jestli v tom komplexnim baliku je to stejne jako v jednotlivych kapitolach (odkazech) ?
diky za onfo
J
Garmin Nuvi 660
Navigator 2008, Atlasv7, Road sk v5, Hungary road, Adria road, Adria TOPO, Hungary TOPO, Slovak TOPO, Topo czech 1,2
Navigator 2008, Atlasv7, Road sk v5, Hungary road, Adria road, Adria TOPO, Hungary TOPO, Slovak TOPO, Topo czech 1,2
Jossephe,
diskuze tu je volná ale na jiné téma. Tady probíráme radary jako takové. Se svým dotazem se prosím obrať třeba do sekce Užívání. Tady to pak smáznu.
Prosím nereagovat!
diskuze tu je volná ale na jiné téma. Tady probíráme radary jako takové. Se svým dotazem se prosím obrať třeba do sekce Užívání. Tady to pak smáznu.
Prosím nereagovat!
GARMIN nüvi 670
For Plano !! Ten Radar na Kladně je stejný,jako ta krabice,co normálně stojí na zemi. Žádná smyčka,jen rychlost. Proč je ve výšce,netuším. Jestli z důvodu,aby se zamezilo krádeži nebo poškození ?