Tom H. píše:Mám dotaz, jak mám změnit název ulice, která je pravoúhlá, přitom každé z ramen je jiná ulice a mě to při opravě dovolí označit tuto ulici jen v celku...
Prominte, hledal jsem ale nenasel. Mam otazecku. Cas od casu se stahne nejaka aktualizace z MapShare do meho TT. Zajimalo by me, jestli se da nekde vycist co dana aktualizace obsahuje. Myslim treba pridanej BZ, nebo oprava nazvu silnice atd. Dekuji
ted jsme zjistil ze se mi neprojevuji opravy map, ktere si udelam ja. Vim na 100% ze kdyz jsme si udelal nejakou opravu tak jsme ji tam hned mel. A dokonce si pamatuju ze jsme to nekde v menu G0 zatrhaval, ale ted to zaboha nemuzu najit uz jsem nebo to tam fakt neni ?????
Klidek, musis si zaskrtnout vzdy sdilet me opravy... A nejdes to:
Hlavni menu, obrazovak 2/3 OPravy map
Predvolby oprav (tam si zvolis duveryhodnost oprav)
pak hotovo, das souhlasim a zaskrtnes Vzdy sdilet me opravy, nic vic a nic min
hm, kdyz si nekdo pridate pres MS treba KRUHAK, mate ho tam hned nebo az odeslete opravy po pripojeni k TTH ???? Me porad vadi to ze se mi na moji NAVI neprojevuji moje vlastni opravy. A vim an 100% ze se nedavno projevovaly a vim ze se to nekde zatrhavalo ... Nikdo nemate problem s timto ???
Opravy přes MS se zadávají dvojího druhu:
a/ opravy typu změnit rychlost, upravit název ulice a podobně - projeví se hned v tom zařízení, ve kterém bylo zadáno, v dalších pak dle stupně sdílení toho kterého uživatele a také podle toho, kolik "lidí" na tuhle chybu upozornilo
b/ opravy typu přidej, ,odeber ulici, kruháč a podobně - uloží se "někde" do databáze MS a použijí se při přípravě další verze mapy.
Je naprosto mylné se domnívat, že pokud někde přidám kruhový objezd nebo ulici, že se mi změní mapa, to bohužel ne. Změnit se tedy podle bodu a/ dá třeba název ulice, ale rozhodně se nezačneš vykreslovat nový kruháč. Jde o nepochopení možností systému MapShare.
zdraví Tonny, Není všechno zlato, co se třpytí a nemusí být všechno pravda, co je některými na foru psáno...
no a me to napadlo, protoze jsem udelal zmenu novy Kruhak a jak jsem jel za tyden tak tam byl .... takze jsme asi musel zrovna tedy stahnou novou mapu, jinka to neni mozne.
Testoval jsem CaEE 825.2157 v mém okolí...Hrůza..Stejný chyby o kterejch min.rok píšu a posílám.Např.kruhák v LT stále nic,nespojený nájezd na dálnici v Trmicích /ne ten zabetonovaný u "Aska" /,to samé centrum!!! Hlavně,že zprůjezdnili technickou "cestu" u přístavu!! Čili co se mne týče...
U WaCEE jsem nakopíroval MapSetting.cfg,Map Server..Setting.dat,a mé opravy až na 1 vyjímku zůstaly...
☆ Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N ☆ ☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
Tak jsem dnes volal na zákaznickou linku TomTom.cz. Pán velmi ochotný, a potvrdil mi to, co jsem si myslel. Proč nebyly přeneseny opravy stažené v rámci MapShare nikdo nechápe a neví. Tím myslím zde v republice. Poradil mi, ať napíšeme několik stížností, a těmi se prý v Holandsku vážně zabývají, protože pokud jsou zaslány v češtině, dostávají je k přeložení ( naskenovány v počítači) zdejší operátoři. A poté se jimi zabývá oddělení, které spolupracuje a řeší problémy s TeleAtlasem. Protože jako u všech větších firem zde dochází k problému v komunikaci se zaměstnanci. Pokud zaměstnanec poukazuje na problémy v mapách, s navigacemi atd, je mu sděleno, že on není zákazník. Až si budou stěžovat zákazníci, tak to budou řešit....Jinak pán zná POI, a velmi nás chválil. A uznává, že plýtvat potenciálem použivatelů a přispěvatelů POI je škoda. Takže já sesmolím dopis a pošlu do Holandska. A prosím další, ať se přidají. A napíšu jim také, že by bylo férové na stránkách TomTom.com vysvětlit, co se děje s opravami staženými v rámci MapShare a časový horizont jejich zapracování do nových map.....
Tak to je super zpráva. Ja za sebe bych ocenil funkci, že by v mapě bylo vidět, nebo nějak najít, co se třeba ten den opravilo v mapách. Aby to člověk věděl, co se opravilo... Ale to už bych chtěl asi moc...