Takže je to tak, že mi MS funguje jednou týdně, už nade vší pochybnost a to právě dnes, tedy každé úterý. No dobrá, proč ne, lepší, než kdyby to fungovalo jednou měsíčně..., že
TomTom GO LIVE 1005 World, Navcore 12.071.1370596.74(0) (2092, 12.9.2013) OS 1344689, Mapa 'Europe' v935.5757,8/2014
Zaznamenal jsem jednu zajímavost, kterou si nedovedu vysvětlit. Včera stahla navigace přes MapShare nějaké opravy. Hned potom jsem reinstaloval (formát HDD) systém na PC (vista Ultimate 64). Nasázel jsem vše všechen SW, včetně nového TT Home. Připojím navigaci a ona stahne 18 Mega oprav. Pár hodim po poslední aktualizaci. Proč to? Vždyť opravy se ukládají do mapy v navigaci a online se porovnává, jestli nejsou nějaké změny. Nebo je to jinak? Nevěřím, že běhen těch pár hodin, co jsem dělal pořádek v PC došlo k takovým změnám, aby z toho bylo 18 Mega oprav.
K jakým došlo změnám po té "velké aktualizaci" nepoznám.
TomTom 910 Go, 930 GO aplikace 9.465, Europe 905.4754
TyTN II Kaiser, Western_and_Central_Europe_v.8.55.xxxx
Stáho ti to všechny opravy znova, protože přeinstalací počítače sis smazal aktualizace které máš jiš v mapě doinstalované. TT home se nezabívá co už máš zaneseno v mapě, ale podle toho kolik oprav máš (ve zkrytém souboru) v počítači odkud je posléze kopíruje do navigace.
Taky me to dneska udivilo... Ale hlavne, ze opravy dorazily....
Jen mi neni jasne proc nemame stejne oprav? Ale to uz bych chtel po klukach oranzovejch asi moc..
Ja jsem rad, ze je mam... Podle meho MS se stahuje jednou tydne, takze zitra to zkusim z prace, vzdy mi to jde... Pak jeste v patek z notasu a treba dospeju k tomu, ze budu aktualizovat 3x tydne...