pomoct!!!
Moderátor: freewall
pomoct!!!
prosim o pomoc muj Garmin nuvi 770 mi neustale hlasi toto "Nebyla nalezena žádná zařízení.Zkontrolujte, jestli je vaše zařízení připojeno k počítači a zapnuto ( je připojeno a je zapnuto ) a zkuste to znovu .Možná bude nutné nastavit možnost rozhraní ( kde se to proboha nastavuje) vašeho zařízení GPS na "Garmin" nebo "Host". diky za pomoc
Re: pomoct!!!
Nuvi se připojuje k PC nezapnuté, jenom zasunutím USB kabelu, musí se chvíli vyčkat až se samo zapne do PC připojení - nabíhá zelená čára na displeji.
Nuvi 765T, Luxe 50, GE v7.18.0.0
... a co ovladače, máš správné ?
Nic ve zlém, ale volání o pomoc tu je, jen to chce trochu hledat. Např. tady pokud se ti nechce GPS spojit s PC. Byla už GPS někdy připojena? Nebyly prováděny nějaké neuvážené resety, nebo dokonce formátování paměti?
Garmin nüvi 200, Xiaomi redmi 2
„Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné: aby slušní lidé nedělali nic.“ Edmund Burke.
„Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné: aby slušní lidé nedělali nic.“ Edmund Burke.
2Chip.cz: žádné neautorizované pokusy s navigací nedělám a mám stejný problém.
V režimu USB se to s počítačem spojí tak 1x za 10 pokusů - vždy USB zařízení nerozpoznáno. A pak udělat update mapy, když nejdřív to udělá update firmware, což znamená restart a odpojení USB komunikace, je fakt chuťovka.
V režimu USB se to s počítačem spojí tak 1x za 10 pokusů - vždy USB zařízení nerozpoznáno. A pak udělat update mapy, když nejdřív to udělá update firmware, což znamená restart a odpojení USB komunikace, je fakt chuťovka.
Garmin nüvi 3790T - minulost
Garmin nüvi 765T - minulost
Garmin nüvi 765T - minulost
Pro eidz:
Na PC mám Windows XP profesional. Jestliže GPS nüvi 200 propojím USB kabelem s PC (je jedno jestli je GPS zaplá, nebo vyplá), tak se během 5sek. připojí přes USB Mass Storage. Ovladače nemusí být nainstalovány. V tomto připojení mohu provádět všechno potřebné. Pokud systém přeci jen ovladače vyžaduje naskočí průvodce a ovladače nainstaluji. Musí být připojen internet. Proč ti to dělá takové problémy nemám tušení. Zkus použít jiný slot USB, nebo jiný kabel.
Na PC mám Windows XP profesional. Jestliže GPS nüvi 200 propojím USB kabelem s PC (je jedno jestli je GPS zaplá, nebo vyplá), tak se během 5sek. připojí přes USB Mass Storage. Ovladače nemusí být nainstalovány. V tomto připojení mohu provádět všechno potřebné. Pokud systém přeci jen ovladače vyžaduje naskočí průvodce a ovladače nainstaluji. Musí být připojen internet. Proč ti to dělá takové problémy nemám tušení. Zkus použít jiný slot USB, nebo jiný kabel.
Garmin nüvi 200, Xiaomi redmi 2