Nahrání map do 350
Moderátor: freewall
Nahrání map do 350
Zdravím potřeboval bych poradit, mám garmin350,nainstalováná je mapa evropy2008 a topo czech 1,2 a chtěl bych si tam i nahrát atlas 7.Mužete poradit jak a nepřeinstalují se mapy které tam mám.
-
Re: Nahrání map do 350
čti v "Garmin 200 - prosím o pomoc brečím a nevím si rady" a tam je návod ,ale musíš mít oficiální mapy ,nebo registrované .. A nezapomeň si udělat celou zálohu přístroje,stáhni si mapy nevím jestli musíš mít v6 a pak to novelizuješ !! já je mám obě a stáhl jsem v7 a v6 se mi přepsalo a jede. V Garminu mám obě a jedu na v7 a je skvělá (zatím) .. Kábl mini usb , a mnoho štěstí . Mluvím o Garmin nuvi 200 , ale to je snad stejné..
Garmin nuvi 200
v6 není podmínkou. Jen musíš mít odemykací kód - ten získáš po zaregistrování Garmina jak pro Topo tak Atlas.
Garmin Nüvi 660
City Navigator Europe NT 2010.30c
City Navigator Europe NT 2010.30c
Tobě jdou v navi obě verze Atlasu? 6 i 7?mara.pospa píše:V Garminu mám obě a jedu na v7 a je skvělá (zatím)
Garmin nüvi® 2597 LMT
City Navigator Europe NTU 2018.10 - Map+HT+PA+P,March 17
City Navigator Europe NTU 2018.10 - Map+HT+PA+P,March 17
kody mám ale po nahraní atlasu7 se mě přepíše topo
-
Přepíše , ale když nahráváš mapy tak musíš mít označené obě v PC a posíláš je tak najednou . Jen jestli ji nahráváš na kartu tak nemusíš..
Garmin nuvi 200
tak nahrány obě mapy najednou přes Maps.. a jede to. Jinak po registraci na Garmin.com mě už za 2 tydny přišla uprgate mapa Evropy2008 zadarmo.
Když nahraješ první mapu, tak ji přejmenuj na gmapprom.img, druhou mapu na gmapprom1.img,
ale to 350tka asi nepodporuje, třetí mapu nech pojmenovanou gmapsupp.img. Na kartu lze ještě nahrát gmapsupp.img. Pokud si nahraješ více map z MapSource do jednoho souboru, bude GPS podle mé zkušenosti méně stabilnější a bude horší práce s mapami, i když v přístroji povolím pouze jednu mapu.
ale to 350tka asi nepodporuje, třetí mapu nech pojmenovanou gmapsupp.img. Na kartu lze ještě nahrát gmapsupp.img. Pokud si nahraješ více map z MapSource do jednoho souboru, bude GPS podle mé zkušenosti méně stabilnější a bude horší práce s mapami, i když v přístroji povolím pouze jednu mapu.
Naposledy upravil(a) Kodýl dne 2.9.2008, 17:36, celkem upraveno 1 x.
Po aktualizaci firmware v nüvi 250 přestaly některé problémy v mapách,
když jsem měl importováno více map v jednom souboru.
Potíže byli ve verzi 3.10
když jsem měl importováno více map v jednom souboru.
Potíže byli ve verzi 3.10