Chyby v mapách
Moderátor: freewall
Re: Chyby v mapách
Je mi to jasné že to nejde ze dne na den Přece jen než to někdo projede a zanese tak snad příští rok s novou aktualizací. Mi to nevadí, já to tam znám. ale co třeba zahraniční turista ten z toho musí být sám vedle sebe
Garmin Nüvi 660
City Navigator Europe NT 2010.30c
Tak dle emajlu z Pikodasu by tento pátek měl být uveřejněn na českém webu garmin.cz update Atlas čr V7
Garmin NUVI 660FM + Kingston 2GB , City NT 2008, Atlas v6, Topo CZECH 1,20
- pschonmann
A kdy bude nová topo update ? Bude zdarma ?birkofak píše:Tak dle emajlu z Pikodasu by tento pátek měl být uveřejněn na českém webu garmin.cz update Atlas čr V7
Kdy bude nová TOPO nevím zatím tam neumístili odkaz na stažení ani na ATLAS jsem se tešil a ono zatím nic.
- pschonmann
To já jsem natěšen na TOPO již od Vánoc, jelikož Picodas vydával update každých 6 měsíců, nepletu-li se.
TOPO nevím, ale Atlas ČR v7 příp. v7NT už je ke stažení (pro reg.je upgrade z verzí 4,5,6 zdarma!)
Jen ty chyby co jsem jim poslal tam jsou zapracované jen zčásti tak třebas se dočkám ve v8
Jen ty chyby co jsem jim poslal tam jsou zapracované jen zčásti tak třebas se dočkám ve v8
Garmin nüvi® 2597 LMT
City Navigator Europe NTU 2018.10 - Map+HT+PA+P,March 17
No možná jsem si něčeho nevšim, ale na stránkách českého garminu žádný upgrade není. A nemohl bys trochu pomoct kde je najít?? Díky
Sorry už jsem to našel, není to v sekci Download, ale v sekci s mapami
Sorry už jsem to našel, není to v sekci Download, ale v sekci s mapami
Naposledy upravil(a) Andílek1 dne 7.3.2008, 19:39, celkem upraveno 1 x.
Garmin Nüvi 660
Garmin nüvi® 2597 LMT
Takže první postřehy s v7 (kontrola jen v MapSource): výše zmiňovaný obchvat Bělotína je zanesen, spojka mezi odbočkou na Hradec,Brno,Lutín na dálnici v Olomouci a olomouckým Globusem je taky zanesena, zákaz odbočení doleva na křižovatce Českobratrská x Nádražní v Ostravě již bere na vědomí - v6 posílala do tohoto zákazu gen. Janka v Ostravě taky už poští do dobrého směru a netalčí mne průjezdem přes altán jak v6
Registrace není nutná pro majitele verzí v3 až v6 které jsou nainstalovány v PC
A už jí láduju do garmina
Registrace není nutná pro majitele verzí v3 až v6 které jsou nainstalovány v PC
A už jí láduju do garmina
Naposledy upravil(a) Andílek1 dne 7.3.2008, 20:54, celkem upraveno 2 x.
Garmin Nüvi 660
už ji tam mám a už jsem ji trochu testnul po městě
jen drobnost - chtěl jsem si tam původně nechat i 6 (abych mohl porovnánat), ale když jsem tam "jen" přidal 7, tak jsem tam měl jen tu původní 6 a 7 jsem "neviděl", tak byl nutný "tvrdý" přepis 6 na 7
jen drobnost - chtěl jsem si tam původně nechat i 6 (abych mohl porovnánat), ale když jsem tam "jen" přidal 7, tak jsem tam měl jen tu původní 6 a 7 jsem "neviděl", tak byl nutný "tvrdý" přepis 6 na 7
Garmin nüvi® 2597 LMT
Jak píšu výše, tak v Ostravě jsou očividné změny k lepšímu a to nemusím mít 6 nainstalovanou
Garmin Nüvi 660
Už taky loaduju na garmin.cz nic nebylo musel jsem dát vyhledat na jejich stránkách pak jsem našel obsáhlý textik
http://www.garmin.cz/index.php?category ... roduct=668
http://www.garmin.cz/index.php?category ... roduct=668
-
Díky za info aktualizacích. Těším se na nový Atlas 10R, minulý týden mě to hnalo v K. Varech do protisměru na R6 - teď jsou již zaneseny oba směry R6. Zajímalo by mě jak a kam dávat podměty výrobcům map, aby chyby z map byly odstraněny? Něco na způsob "tomtomackého" MapShare.
A jen malou poznámku závěrem. Na garmin.com je opravdu zdarma update mapy. Mám v nüvi City Navigator Europe NT v9 (bez DVD, jen předinstalováno v přístroji) a k dispozici je Map Update 2008 City Navigator® Europe NT. Má to ale háček. Zadarmo je jen v USA. Zákazníci mimo USA na sebe přebírají poštovné a jiné taxy (For customers outside the US, you will be responsible for any additional taxes and customs fees.) Kolik to tak může být
A nebo: http://www.gpscentrum.cz/index.php?page ... 5e53598b52
A jen malou poznámku závěrem. Na garmin.com je opravdu zdarma update mapy. Mám v nüvi City Navigator Europe NT v9 (bez DVD, jen předinstalováno v přístroji) a k dispozici je Map Update 2008 City Navigator® Europe NT. Má to ale háček. Zadarmo je jen v USA. Zákazníci mimo USA na sebe přebírají poštovné a jiné taxy (For customers outside the US, you will be responsible for any additional taxes and customs fees.) Kolik to tak může být
A nebo: http://www.gpscentrum.cz/index.php?page ... 5e53598b52
Naposledy upravil(a) drobeczek007 dne 8.3.2008, 22:33, celkem upraveno 1 x.
Nüvi 660 + 512 SD, City Navigator Europe NT v9, Topo 1.2, Atlas 10R v7, SE K750i
Mně došel Update 2008 (ale pouze severní ameriky) zdarma normální poštou - posíláno z Anglie.