POI Loader 2.5.1
Moderátor: freewall
POI Loader 2.5.1
Dobry den,
nainstaloval jsem novou verzi POI Loaderu od garmina a zaregistroval jsem problem pri prenaseni nekterych bodu do zarizeni (program hlasi, ze jsou soubory gpx neplatne). - konkretne se jedna o Bankomaty CS, Cerpaci stanice benzina, Eurooil, Shell, Nebezpecna mista, Parkoviste a Restaurace. Dalsi kategorie se prenesou bez problemu.
Problem take nastane, pokud jsou ve slozce s POI obrazky. V tu chvili program bez milosti spadne.
Nemate nekdo podobnou zkusenost, nebo napad, jak situaci resit?
Dekuji za odpoved.
nainstaloval jsem novou verzi POI Loaderu od garmina a zaregistroval jsem problem pri prenaseni nekterych bodu do zarizeni (program hlasi, ze jsou soubory gpx neplatne). - konkretne se jedna o Bankomaty CS, Cerpaci stanice benzina, Eurooil, Shell, Nebezpecna mista, Parkoviste a Restaurace. Dalsi kategorie se prenesou bez problemu.
Problem take nastane, pokud jsou ve slozce s POI obrazky. V tu chvili program bez milosti spadne.
Dekuji za odpoved.
Re: POI Loader 2.5.1
Zdravím,
tak jsme na tom stejně... Stáhnul jsem novou verzi POI Loaderu a taktéž mi, při přenášení POI bodů, program nemilosrdně spadne
tak jsme na tom stejně... Stáhnul jsem novou verzi POI Loaderu a taktéž mi, při přenášení POI bodů, program nemilosrdně spadne
Ještě jsem provedl několik pokusů a u mne to zatím vypadá takto: když stáhnu jen GPX soubor, tak POI Loader body přenese. Když si uložím i BMP soubor, tak POI Loader hlásí chybu a "spadne"
-
Me tohle delalo, kdyz jsem nahraval vlastnorucne vyrobeny gpx soubor - u jednoho waypointu jsem nasel 2x odkaz na obrazek (link). po smazani se nahral do navigace bez problemu.
Garmin Nüvi 270
Presne tak. Zkusil jsem znovu nainstalovat verzi 2.4.2 a funguje bezvadne...kde asi udelali soudruzi z NDR chybu?..peca píše:Ještě jsem provedl několik pokusů a u mne to zatím vypadá takto: když stáhnu jen GPX soubor, tak POI Loader body přenese. Když si uložím i BMP soubor, tak POI Loader hlásí chybu a "spadne"
POI Loader 2.4.2 se prý dá najít tady: http://www8.garmin.com/software/POILoad ... ws_242.exe
Poprvé mi to dělalo přesně to samé co píšeš (i ty kategorie sedí), tak jsem se na to vyspal a druhý den už to šlo normálně...tak nevím, třeba si to chtělo odpočinout (myslím ten poiloader 2.5.1)...?Mejstro píše:Dobry den,
Dekuji za odpoved.
Garmin nüvi® 2597 LMT
City Navigator Europe NTU 2018.10 - Map+HT+PA+P,March 17
City Navigator Europe NTU 2018.10 - Map+HT+PA+P,March 17
Já jsem nechal POI Loader odpočívat do dnešního dne a žádná změna. Když mám v jakékoliv kategorii bodů POI (nevyzkoušel jsem teda všechny ale jen ty, které si pravidelně stahuji), BMP soubor, tak padá a padá