EDITPOI

Vše týkající se užívání POI, problémy, dotazy, návrhy..
Odpovědět
spenik
Kontaktovat uživatele:

EDITPOI

Příspěvek: # 3213Příspěvek spenik

Zdravím Vás. Rozhodl, jsem se, že bych také pomohl ve vytváření POI, ale narazil jsem na jeden problém. Když chci zadat do EDITPOIntu presne souradnice ta mi u sekund nejde zadat desetinna carka (50°5'3.59"N,14°39'16.88"E) poradite jak na to? Rad bych svoji praci delal dobre a presne. Dekuji za rychle odpovedi.
Jirásek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek: # 3214Příspěvek Jirásek

Nechci být detajlista, ale toto patří spíše do Tvorby

tento problém tady již byl řešen - podívej se například sem http://www.poi.cz/poibb/viewtopic.php?t=417

Jinak jsem byl, jestli se nepletu MilanemSu, při obdobném dotazu upozorněn, že nemám být detajlista :) . Je pravda, pokud se podíváš na mapu jaká vznikne nepřesnost, tak je to ve většině případů zanedbatelné. Osobně zaokrouhluji na vteřiny. Jako dobrou pomůcku, když chci být opravdu přesný, používám zde z fora stažený Excelovský soubor souradnice.xls, bohužel ho nyní nemůžu na fóru najt. Zkus hledat :D :D
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
FerdaXXL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek: # 3216Příspěvek FerdaXXL

Můj osobní názor je ten, že pokud se jedná třeba o bankomat nebo jiný BZ není až tak žádoucí přesnost a plus/minus 150 m žádná míra. Ovšem pokud se jedná o radary tak to chce co nejpřesněji. Já to dělám tak, že TT hodím do stojánku spojím s PC napíchnu se na družice a přímo zaměřím souřadnice v desetinném tvaru a opisu údaje na POI. Protože když použiji IM nebo mapy.cz tak se nestačím divit jak je to krásně nepřesné.....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
Obrázek
PS: Sori sa chibi a hrupki
Odpovědět