Upozorneni pro spravce
KOnecne nejaka solidni informace.
faltak píše: tady je reseni cerpaci stanic Aral
http://news.auto.cz/aktuality/omv-koupi ... -v-cr.html
koupil je OMV a pravdepodobne je i prejmenoval na OMV
Resite tady porad hovadiny, misto toho, aby nekdo zacal delat ty bankomaty CSOB
Kdyz ty jsi Láma, tak ja dneska budu d´alajláma.
CSOB zacnu pristi tyden, ale samozvany spravce neni od vytvareni, ale od organizovani a spravovani tady na serveru. Takze tvorit musi poddani, my "spravci" jen trochu. 8)
napisi do CSOB, at to poslou, jde jim o ksefty, ne? A kdyz bankomat nenajdu, nepouziju.
Jirásek píše: Možná je to hovadina , ale mně šlo o to, proč ty prázdné kategorie, na kterých se nepracuje, neskrýt (nezrušit). To byl primární důvod mého podnětu, možná stupidního. Ale co můžete očekávat od lámy
CSOB zacnu pristi tyden, ale samozvany spravce neni od vytvareni, ale od organizovani a spravovani tady na serveru. Takze tvorit musi poddani, my "spravci" jen trochu. 8)
napisi do CSOB, at to poslou, jde jim o ksefty, ne? A kdyz bankomat nenajdu, nepouziju.
- libor_m
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Co se týče těch bankomatů, tak je to na mně. Jsem strašná ostuda ale nejsem schopen se dokopat k tomu, abych doupravil zbytek bankomatů (Milan si jistě vzpomene, jak rossini předělával velkou část na srazu a ten zbytek prostě zbyl. Asi to budu muset někomu přenechat. Fakt na to teď není čas.
EDIT: Aral a term. koupaliště smazány, bankomaty ponechány viz výše.
EDIT: Aral a term. koupaliště smazány, bankomaty ponechány viz výše.
PDA: HTC HD2 - TomTom 7.916 (9192), Navigon Mobile Navigator 7.4.0 (b950)
GPS: Navilock BT-338, Navigon TriCeiver s modulem TMC
PNA: Mio C720, Garmin nüvi670, Navigon 1310, 2110, 2110 max, 2210, 4350 max, 5110, 6310, 7310, 8310, 8450 Live
GPS: Navilock BT-338, Navigon TriCeiver s modulem TMC
PNA: Mio C720, Garmin nüvi670, Navigon 1310, 2110, 2110 max, 2210, 4350 max, 5110, 6310, 7310, 8310, 8450 Live
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Bankomaty
OK
Jenom mne napadá, zda nenechat pro přehlednost bankomaty jednotlivých peněžních ústavů samostatně (ne každého zajímají všechny banky) a ponechat onu sloučenou kategori v sekci slučování. Kdo chce jednotlivou banku, stáhne si ji, kdo chce všechno vygeneruje si všechny dostupné bankomaty na slučování.
Až dokončíme ČSOB budou to již čtyři ústavy, to je, myslím, slušný základ
Jenom mne napadá, zda nenechat pro přehlednost bankomaty jednotlivých peněžních ústavů samostatně (ne každého zajímají všechny banky) a ponechat onu sloučenou kategori v sekci slučování. Kdo chce jednotlivou banku, stáhne si ji, kdo chce všechno vygeneruje si všechny dostupné bankomaty na slučování.
Až dokončíme ČSOB budou to již čtyři ústavy, to je, myslím, slušný základ
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Otazka pro vsechny:
pri tvorbe bankomatu doplnovat pristupnost 24/7?
U bankomatu docela dulezita vec (mozna to bude neuplne a nepresne, ale asi lepsi, nez nic)
Ted jsem to otestoval v TT pri hledani BZ a pokud dam vyhledat 24/7 tak to v pohode najde.
Jeste lepsi je hledat primo v te kategorii
Nicmene, u CSOB je 24/7 pristupnych tak 95% bankomatu, alespon dle jejich webu
U bankomatu docela dulezita vec (mozna to bude neuplne a nepresne, ale asi lepsi, nez nic)
Ted jsem to otestoval v TT pri hledani BZ a pokud dam vyhledat 24/7 tak to v pohode najde.
ivanm píše: Otazka pro vsechny:
to je i zbytecne, pokud je 95 procent bankomatu otevreno 24/7