závody ŽPSV
závody ŽPSV
prosím o schválení nové kategorie závody ŽPSV, děkuji
Re: závody ŽPSV
To se dělá jinak, přímo v kategorii požádáš o zveřejnění kategorie....
Požádat o zveřejnění
kategorie (návod)
Požádat o zveřejnění
kategorie (návod)
Naposledy upravil(a) Gumídek dne 27.8.2014, 11:06, celkem upraveno 1 x.
Já to dělám poprvé a takovou možnost tam nemůžu najít, moc prosím o radu.
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
1. technická připomínka - není co schvalovat, žádná taková kategorie není v žádostech o schválení
2. osobní připomínka - protože požívám na tomto webu trochu výjimečného statusu, mám možnost i do podobných kategorií nahlédnout. Nejsem si zcela jist, zda podobná kategorie bude mít nějaký přínos pro ctěnou obec uživatelů. 7 BZ (sídlo a 6x pobočky) výrobce především betonových prvků pro dopravní stavitelství ........ no nevím. Toto je ale pouze můj názor.
P.S. - Gumajz byl rychlejší.
2. osobní připomínka - protože požívám na tomto webu trochu výjimečného statusu, mám možnost i do podobných kategorií nahlédnout. Nejsem si zcela jist, zda podobná kategorie bude mít nějaký přínos pro ctěnou obec uživatelů. 7 BZ (sídlo a 6x pobočky) výrobce především betonových prvků pro dopravní stavitelství ........ no nevím. Toto je ale pouze můj názor.
P.S. - Gumajz byl rychlejší.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Jedině to přejmenovat na Firmy-ŽPVS, a pak možná...
Ale Jirásek má pravdu...
A já za sebe tvrdím, že bych byl velmi nerad, aby to zase byla kategorie, o kterou za týden ztratí správce zájem, a starat se o ni budeme my...
Ale Jirásek má pravdu...
A já za sebe tvrdím, že bych byl velmi nerad, aby to zase byla kategorie, o kterou za týden ztratí správce zájem, a starat se o ni budeme my...
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
A odpověď žádná.....ach jo....
Ach jo ?
Já nejsem pořád připojen a za to se tedy omlouvám.
Děkuji všem za pomoc, už jsem to dal do schvalování.
Já nejsem pořád připojen a za to se tedy omlouvám.
Děkuji všem za pomoc, už jsem to dal do schvalování.